2021-02-09 13:36:08• hírek • Bede Emőke

Nem keresik tovább az egy hónapja eltűnt Arad megyei kisfiút

Fotók: Arad megyei katasztrófavédelem
Fotók: Arad megyei katasztrófavédelem

A hatóságok leállították annak a mindössze 7 éves kisfiúnak a keresését, akinek eltűnését még január 9-én jelentette be édesanyja, a nyomozás viszont ezután is folytatódik – adta hírül az Agerpres.

A hírügynökség megkeresésére az Arad Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője, Adina Aconstatinesei elmondta, a kutatás annak ellenére sem hozott eredményt, hogy naponta számos csapat vonult terepre a gyermek felkutatása érdekében.  „A vizsgálatot folytatjuk, s amennyiben új információk birtokába jutunk, ismét elkezdjük a keresést” – pontosította a rendőrség képviselője.


A 7 éves Corbei Sebastiant január 9-én, 16 óra 30 perc környékén látták utoljára egy, az Arad megyei Vadász (Vanatori) közelében található istálló környékén. Az eltűnés napjának reggelén játszani indult, majd később hozzácsapódott egy csapat gyerekhez és egy idős helybelihez, akik a fentebb említett istállóhoz tartottak. A gyermek édesanyja 19 óra körül tárcsázta a 112-es segélyhívót, hogy bejelentse, a kisfiú ugyanis estig sem tért haza.


Az egy hónapig tartó keresés során Sebastian otthonának 30 kilométeres körzetét kutatták át, a keresésben pedig több száz személy, köztük rendőrök, csendőrök, határrendészek, a katasztrófavédelem emberei, erdészek és rengeteg önkéntes  is részt vett, mi több, drónokat, nyomkereső kutyákat és egy helikoptert is bevetettek. Az akció utolsó hetében az Országos Kriminalisztikai Intézet egy mobil laborral is a helyszínre érkezett, viszont eredményre így sem jutottak, így a hatóság egyelőre a terepmunka felfüggesztése mellett döntött. 




Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: